Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2015 22:06 - Фейсбук и Хонда
Автор: gumi64 Категория: Бизнес   
Прочетен: 600 Коментари: 0 Гласове:
0



ПОмните ли сериала „Женени с деца“. Многоепизодната история, осмиваща средното американско семейство, в което мъжът Ал Бънди е тотален неудачник, продаващ обувки, за да издържа пословично мързеливата си жена Пеги, потресаващо тъпата си дъщеря и крайно неприятното си синче. Когато сериалът стартирал през 80-те г. в щатите, никой не го забелязвал. Докато едно църковно настоятелство не се оплакало шумно от пагубното влияние, което „Женени с деца“ оказва върху ценностите на християнска Америка.

Така „Женени с деца“ станал известен. По малко по-друг начин получава известността си героят в тази историйка. Новата Honda Ассоrd Crosstour потърси одобрение в Интернет. Но получи слава за авточасти. И то каква!

Вълна на омраза заля  на новата Honda Accord Crosstour в социалната мрежа Facebook. Вместо да изпише очи, като постави новия модел по-близо до публиката, фенстраницата се оказа това, което е Ватерлоо за Наполеон. Изненадваща и сразяваща загуба, в рамките на която Facebook-хондистите злъчно оплюха и открито се присмяха на дизайна на автомобила с авточасти втора ръка.

 

Дотолкова, че се наложи от марката да пишат обяснения. Преди това обаче някои от служителите на Honda се опитаха да предложат друга гледна точка (т.е. колата не е толкова противна). Принадлежността им към компанията обаче бе разкрита и това доведе до нова вълна на омразата.

Ние обичаме както Honda заради блестящите им двигагатели, така и Facebook заради уникалните връзки, които се получават там. В този случай обаче, истината е очевадна. Новият Accord Crosstour е втрещяващо грозен.

В отговора си, от японската марка твърдят, че дизайнът е такъв, какъвто биха го искали потенциалните купувачи на подобен автомобил. Който е нещо като R-класата на Mercedes. Огромно летящо комби с елементи на всъдеход, опаковано в черупка, която е далеч от всякаква естетика.

Резултат от странното съчетание между хипопотам, страдащ от зъбобол и контузен тапир.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gumi64
Категория: Бизнес
Прочетен: 163260
Постинги: 249
Коментари: 2
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031